WORKSHOPS  "BEWEGEN EN BEWOGEN WORDEN"

Danscoaching met Fanny Heuten

 

 

Bij een danscoaching-groepssessie neemt Fanny je mee op reis, een reis waarbij je lichaam als eerste “spreekt” om pas daarna te gaan reflecteren in gesproken taal.  Danscoaching baseert zich op de methodes van dansexpressie en coaching.
Tijdens een  groepssessie is interactie  tussen de coachees  waardoor iedere deelnemer geïnspireerd, uitgedaagd en gedragen wordt. Tegelijkertijd volg je je eigen unieke parcours waarbij je je eigen dans creëert en op eigen wijze uitdrukt wat er vanbinnen leeft. 

Via gerichte bewegingsopdrachten met muziek onderzoeken we samen wat jouw gevoelens, verlangens of dromen zijn. Tussendoor delen we dit op verschillende manieren met elkaar en zo komen we steeds dichter bij de kern van wat voor jou belangrijk is.

Zorgvuldig gekozen en afwisselende  muziek zal gebruikt worden als ondersteuning tijdens de bewegingsopdrachten.

Tijdens een groepssessie werken we allemaal rond hetzelfde thema maar ieder op zijn eigen manier. We onderzoeken een bepaald thema diepgaand zodat persoonlijke ontwikkeling en groei mogelijk is. Het thema van een groepssessie is wisselend en wordt steeds vooraf door de coach gekozen.

 

Planning workshops:

 

21 Januari 2024 - van 11u tot 14u - Thema: De dans tussen kracht en zachtheid.
Tijdens deze sessie neem ik je mee op reis en begeleid ik je in: zachte kracht, krachtige zachtheid.

Situaties vereisen soms een beetje weerstand, actie en yang-energie.  Op andere momenten zijn we beter gediend  met een beetje zachtheid, met  dingen los te laten, te aanvaarden of te omarmen.

In dans en beweging onderzoeken we samen de verschillende kanten van  kracht en zachtheid. Je gaat  in verbinding  met beide kanten van jezelf en laat deze samenwerken als één geheel, waarbij je soms wat meer mannelijke energie inzet en soms wat meer vrouwelijke : net wat er nodig is.

 

18 Februari 2024 - Van 11u tot 14u - Thema: Aarden in beweging

Tijdens deze sessie neem ik je mee op reis en begeleid ik je in: hoe geaard ben jij?

Letterlijk verbinden met de aarde is een boost voor je gezondheid. Doordat geaard zijn de natuurlijke staat van het lichaam is, heeft het een herstellende en ontspannende werking. In beweging onderzoeken we hoe we kunnen aarden, ademen en hoe we in contact komen met onze eigen gronding.

 

10 Maart 2024 - van 11u tot 14u - Thema: Loslaten, Aanvaarden en Omarmen

Tijdens deze sessie neem ik je mee op reis en begeleid ik je in: loslaten, … laten zijn wat is en verwelkomen wat er op je pad komt.  

Loslaten… herkennen, erkennen, accepteren, toestaan en omarmen. Ook dansen en bewegen is loslaten, zowel fysiek als mentaal. De dans vraagt je je gedachten los te laten en je over te geven aan de muziek, je lichaam en je ziel.. 
In beweging gaan we op ontdekking naar wat voor jou loslaten kan betekenen

 

Adres:  @The Park, Unitaslaan 84 ingang Boekenbergpark, 2100 Antwerpen

@The Park ligt midden in het paradijselijke Boekenbergpark te Deurne Zuid – Antwerpen.

De luchtige danszaal met hoge plafondstructuur zweeft werkelijk tussen de bomen. Door de ramen heen kijk je uit op het park, de bomen, de Chinese pagode, de ecologische zwemvijver Boekenberg en kasteel Boekenberg.

 

Praktisch:

  • Duur van een groepssessie: 3uur.
  • Draag gemakkelijke kledij of sportkledij waar je je comfortabel in voelt en lekker kan bewegen.
  • We bewegen en dansen op blote voeten.
  • Flesje water
  • De workshop staat open voor iedereen, ongeacht eerdere danservaring. We gaan bewegen, maar hoe(veel) je beweegt beslis je zelf.

 

Prijzen:

Groepssessie: 45 euro (3u) met een max. van 12 deelnemers.

 

Inschrijven:

Inschrijven vooraf is noodzakelijk !
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam en telefoonnummer.
Stort het verschuldigde bedrag op rekeningnummer van Stage Rumours vzw:
IBAN: BE34 8916 7406 1090
BIC:VDSPBE91

Met vermelding van je naam + code DC + datum van de ws
Opgelet: Je bent pas ingeschreven nà storting van het verschuldigde bedrag !

Het is niet mogelijk te annuleren, er kunnen geen teruggaves gebeuren bij afwezigheid of opzegging van de workshop.
Er is geen verzekering voorzien, wens je jezelf te verzekeren, neem je best contact op met je eigen verzekering.

Info & inschrijvingen: www.stagerumours.be of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.