Workshop Afrikaanse dans

 

met Fanny Heuten

en percussionisten Massimo Palumbo, Maxime Hadji, Julien Burette

 

Zaterdag 7 september 2019

van 15u tot 18u

open voor alle niveaus 

 

Fanny Heuten is een passionele danseres, reeds 27 jaar intensief, onderzoekend en gefascineerd door Afrikaanse dans, waarbij het steeds op zoek gaan naar een eigen lichaamstaal en kleur een groot deel uit maken van de choreografische composities gebruikt in haar lessen en workshops. Haar focus ligt vooral op Afrikaanse dans, maar al die tijd ging haar interesse ook uit naar andere dansstijlen, waar ze zich intensief in verdiepte en waardoor ze een heel eigen en unieke dansstijl ontwikkelde. Ze geeft lessen en workshops in binnen- en buitenland en is vooral bekend om haar passionele, eigenzinnige en uitgesproken manier van lesgeven.

Tijdens deze dansstage zal er veel aandacht besteed worden aan opwarming en lichaamswerk. Uitgedaagd worden je eigen kleur te ontdekken, je lichaamstaal te ontwikkelen en grenzen te verleggen, vormen naast de techniek een groot onderdeel van de workshop.

De interactie tussen dansers en muzikanten is essentieel. Door de intensiteit van de stage geven we ons lichaam de kans om de bewegingen intens te beleven; door repetitiviteit, in harmonie met de muziek en door een choreografie dieper uit te bouwen in samenspel met de muzikanten.

 

Niveau: open voor alle niveaus 

Wanneer: Zaterdag 7 september 2019

Uren: Van 15u tot 18u

Waar: Het Oude Badhuis, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen

Prijs: 45€

Code: WSAD

Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam,adres en telnr

Stort het verschuldigde bedrag op rekeningnummer van Stage Rumours vzw:

IBAN: BE34 8916 7406 1090

BIC:VDSPBE91

In de mededeling vermeld je je naam en de code

Het is niet mogelijk te annuleren, er kunnen geen teruggaves gebeuren bij afwezigheid of opzegging van de workshop.

Bij inschrijving geef je toestemming dat foto's en video's gemaakt in opdracht van vzw Stage Rumours gebruikt mogen worden voor publicatie en promotie.